Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. února 2010
Houbová polevka
50 g sušené houby,250 g brambory,250 g klobásy,pepř,bobkový list,nové koření,česnek,100 g cibule, 100 g hladké mouky,šlehačka,ocet
Namočené houby dáme vařit spolu s kořením a česnekem.Po 30 min přidáme nakrájenou klobásu, brambory a světlou jíšku. Po dalších 30 min. vlijeme šlehačku rozmíchanou s hladkou moukou. Dochucujeme octem a solí .
Žádné komentáře:
Okomentovat