Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. února 2010
Brambory v alobalu
4 velké brambory,4 mrkve, 4 cibule, sůl, pepř,trocha oleje
Alobal potřeme z vnitřní strany olejem. Bramboru oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1cm široké. To samé uděláme s jednou mrkví a cibulí. Alobal uzavřeme a dáme na plech. Zopakujem to 4 krát a dáme do předehřáté trouby při 150 stupních asi na 1 h.
Žádné komentáře:
Okomentovat