Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme na oleji, přidáme nasekanou cibuli a česnek, vše krátce orestujeme a přidáme na kostky nakrájené, oloupané vařené brambory.Okořeníme pepřem, kmínem a paprikou, podle chuti osolíme a teple promícháme.Když jsou brambory prohřáté, smísíme je se sekanou petrželkou.Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo různě upraveným rybám.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. února 2010
Česnekové brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat