Očištěné a umyté brambory (i se slupkou) pokrájíme na cca centimetrové kolečka.Vložíme na pekáč,osolíme a posypeme drceným kmínem, (pekáč potřeme olejem nebo sádlem),brambory upečeme do zlatova (nemusíme na pekáči přetáčet).Po upečení dáme brambory na talíř, a v misce máme připravené promíchané máslo s mačkaným česnekem a s petrželkou nebo pažitkou.Brambory ještě horké mažeme tímto máslem a ihned konzumujeme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Pečené brambory s česnekem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat