Tvaroh rozmícháme s mlékem tak, aby vznikla tekutá konzistence. Osladime dle chuti a nakonec přidáme skořici s hrozinkami. Syrové těstoviny klademe do zapékací misky a střídáme s vrstvami omáčky. Dbáme na to, aby všechny těstoviny byly potopené. Vše necháme 30 minut zapéci v troubě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Lasagne na sladko
Lasagne : 500 g měkkého tvarohu,0.5 l mléka,100 g cukru,skořice,hrozinky (mohou být nakládané v rumu)
Tvaroh rozmícháme s mlékem tak, aby vznikla tekutá konzistence. Osladime dle chuti a nakonec přidáme skořici s hrozinkami. Syrové těstoviny klademe do zapékací misky a střídáme s vrstvami omáčky. Dbáme na to, aby všechny těstoviny byly potopené. Vše necháme 30 minut zapéci v troubě.
Tvaroh rozmícháme s mlékem tak, aby vznikla tekutá konzistence. Osladime dle chuti a nakonec přidáme skořici s hrozinkami. Syrové těstoviny klademe do zapékací misky a střídáme s vrstvami omáčky. Dbáme na to, aby všechny těstoviny byly potopené. Vše necháme 30 minut zapéci v troubě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat