Maso rozklepeme na velké kusy,na střed položíme kolečka klobásy,zelí,slaninu a kolečka vařeného vejce.Měšec svážeme nití,osolíme,opepříme a zprudka no tuku orestujeme.Vyndáme a na tuku orestujeme do zlatova cibuli.Přidáme papriku,kari a zalijeme vývarem,přidáme měšce a dusíme do měkka.Měšce vyndáme,zahustíme smetanou s moukou. Příloha:šťouchané brambory.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Vepřové stehno
600 g vepřové kýty (plátky),200 g klobásy,80 g slaniny na proužky,200 g kysaného zelí,100 ml smetany,80 g cibule, 60 g tuku(olej),100 ml vývaru,vejce vařené,sůl,pepř, kari koření,sladká paprika,hladká mouka,pažitka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat