Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Dijonské maso
600 g vepřové kotlety, 250 ml smetany, 1/8 kg másla, 2 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce kaparu, pepř, sůl, 1 balení Maggi Bramboré kaše
Kotlety lehce naklepeme, opepříme, osolíme a osmažíme 10 minut z obou stran na másle. Vyjmeme, do výpeku dáme hořčici a nasekané kapary a zalejeme smetanou. Lehce provaříme a vložíme zpět kotlety.
Žádné komentáře:
Okomentovat