Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření, sójovou omáčku, solamyl, olej, žampióny a vajíčko. Vše promícháme a necháme den naložené v porcelánové misce. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, směs osmažíme a přidáme pokrájenou zeleninu. V hrnečku rozmícháme s trochou vody zázvor, zbytek solamylu a zalejeme. Necháme krátce povařit. Jako příloha se podávají čínské nudle nebo rýže.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Čína Ming
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat