Maso nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Vejce, sůl, kmín, sladkou papriku, pepř, kari, sójovou omáčku, worchestrovou omáčku, solamyl a prolisovaný česnek, vše smícháme dohromady a plátky masa do této směsi naložíme, necháme 24 hodin v chladu uležet. Pak prudce osmahneme na oleji, podáváme s opečeným bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Čínské řízky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat