Maso nakrájejte na menší kostky,přidejte na hrubo nakrájenou cibuli,kopřivy,pórek,pokrájený česnek,osolte,okořeňte,zalijte pivem a olejem.Vše lehce promíchejte a pečlivě zabalte do alobalu.Pečte asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi.Jako přílohu nabídněte topinky nebo brambory.Pivo pak chutná znamenitě!!
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Vepřové maso na kopřivach
400 g libového vepřového,1 větší cibule,3 hrsti kopřivových listů,3 stroužky česneku,4 lžíce oleje,2 dcl. piva,půl lžíčky mletého zázvoru a sladké papriky,sůl,pepř,curry, chilli,pórek
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat