Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Brambory z bůčkem
1 kg brambory ,1 cibule ,česnek-dle uvážení,olej,1 kg vepřový bok ze špičky ,voda
Na jemno nakrájíme cibuli,lehce oamažíme,na oleji,poté přidáme oškrabané a nakrájené brambory na kolečka ,na brambory dáme na plátky ( nebo kostky )nakrájený vepř.bok a pečeme v remosce cca. 1,5 hod. Jako příloha okurkový salát.
Žádné komentáře:
Okomentovat