Předpříprava: K masu dáme 5 kuliček pepř, 5 bobk.listů a 10 stroužků česneku .Do hrnce vodou naplněné-ho a za neustálého bulání na ohni středním předpřipravujeme asi tak 1 hodinku. Marináda: 15 stroužků česneku rozmačkáme s obsahem kávové lžičky soli a ostatními doposud nepoužitými ingrediencemi uvedenými v popisu Dovyhotovení: Maso vyndáme z vařící vody potřeme vyhotovenou marinádou a zabalíme do kusu aluminia,po vychladnutí vložíme do chladničky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. března 2010
Bůček
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat