Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Vývarová polévka
Ve dvou litrech hovězího vývaru uvaříme na struhadle na jablka nastrouhanou mrkev, petržel a celer (velikosti mrkve).V kastrolku usmažíme na másle 2 až 3 polévkové lžíce nastrouhaného nudlového těsta, pak přidáme 1 lžičku sladké papriky,rozmícháme a přendáme do uvařené polévky se zeleninou. Nakonec do jedné kyselé šlehačky rozmícháme 1 lžíci výběrové mouky a vlijeme do polévky. Necháme 5 minut povařit, osolíme a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat