Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Polévka z podmáslí
1 1/2 až 2 dl podmáslí rozkvedláme ve vodě a dáme vařit. Vaříme asi pět minut.V 1 dl poloťučného osoleného mléka rozkvedláme 1 lžíci hladké mouky. Vlijeme k polévce a dobře povaříme. Očistíme hlávku salátu, omyjeme a nakrájíme asi na 1 cm široké proužky a dáme do hotové polévky, kterou jsme omastili lžící másla.Přidáme vařené brambory a osolíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat