Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. července 2012
Hřibová polévka
Na másle mírně osmažíme nastrouhanou mrkev, nadrobno nakrájený květák a kapustu,zalijeme vodou, přidáme nakrájený větší brambor, masox a vaříme. Mezitím si uděláme pánev houbových škvarků z malých kousků tvrdých hub (borováky, hřiby, křemenáče) a světlou jíšku, do které rozklepneme vajíčko, pokud je jíška ještě horká. Polévku vaječnou jíškou zahustíme, dochutíme (sůl, maggi), nasypu houbové škvarky a zelenou petrželku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat