Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. července 2012
Cuketová česnečka
V hrnci osmahneme na tuku do světlerůžova 2 nakrájené cibule. Před koncem smažení přidáme lžíci hladké mouky. Cuketu oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na kostky. Na osmaženou cibuli naliji vodu, přidáme cuketu, 1 kostku masoxu a vaříme doměkka. Když je cuketa měkká, důkladně ji rozmixujeme. Dochutíme solí (nebo glutasolem), pepřem a 2 až 3 stroužky česneku.Podáváme s kostkami osmaženého chleba.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat