Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. července 2012
Polévka z krup a kapusty
Den předem večer namočíme kroupy (č. 3) do vody. Ráno přidáme sůl a vegetu a vařím. Do poloměkkých krup přidáme nadrobno nakrájený „kél" - kapustu a vše doměkka vaříme. Zvlášť v kastrůlku rozpustíme nakrájený uzený bůček a přidáme do polévky. Dochutíme podle potřeby.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat