Nakrájíme veku na plátky (asi 1 cm ), namočíme je do mléka, namažeme vždy jeden plátek povidly a druhý na něho položíme. Až je máme všechny namazané, namočíme je do rozmíchaného vajíčka, obalíme ve strouhance a usmažíme je dozlatova. Nakonec je posypeme cukrem a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Veka s povidly
veka, mléko, vajíčko, strouhanka a cukr
Nakrájíme veku na plátky (asi 1 cm ), namočíme je do mléka, namažeme vždy jeden plátek povidly a druhý na něho položíme. Až je máme všechny namazané, namočíme je do rozmíchaného vajíčka, obalíme ve strouhance a usmažíme je dozlatova. Nakonec je posypeme cukrem a podáváme.
Nakrájíme veku na plátky (asi 1 cm ), namočíme je do mléka, namažeme vždy jeden plátek povidly a druhý na něho položíme. Až je máme všechny namazané, namočíme je do rozmíchaného vajíčka, obalíme ve strouhance a usmažíme je dozlatova. Nakonec je posypeme cukrem a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat