Květák uvaříme ve slané vodě do poloměkka, uvařený rozebereme na ružičky, košťál nakrájíme na kostičky a dáme vychladnout. Máslo utřeme se solí a žloutky, přidáme housku nakrájenou na drobné kostičky a v mléce navlhčenou, sníh z bílku a drobne nakrájený košťál. Pudinkovou formu vyložíme na dne ružičkami květáku, pokryjeme připravenou hmotou, pevně formu uzavřeme a vaříme v páře hodinu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Květákový pudink s kečupem
8 dkg másla, 2 vejce, květák, 10 dkg housky, 2 lžíce mléka, sul, tuk a houska na vymazání formy, kečup na polití
Květák uvaříme ve slané vodě do poloměkka, uvařený rozebereme na ružičky, košťál nakrájíme na kostičky a dáme vychladnout. Máslo utřeme se solí a žloutky, přidáme housku nakrájenou na drobné kostičky a v mléce navlhčenou, sníh z bílku a drobne nakrájený košťál. Pudinkovou formu vyložíme na dne ružičkami květáku, pokryjeme připravenou hmotou, pevně formu uzavřeme a vaříme v páře hodinu.
Květák uvaříme ve slané vodě do poloměkka, uvařený rozebereme na ružičky, košťál nakrájíme na kostičky a dáme vychladnout. Máslo utřeme se solí a žloutky, přidáme housku nakrájenou na drobné kostičky a v mléce navlhčenou, sníh z bílku a drobne nakrájený košťál. Pudinkovou formu vyložíme na dne ružičkami květáku, pokryjeme připravenou hmotou, pevně formu uzavřeme a vaříme v páře hodinu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat