Krkovičku vaříme na mírném ohni 60 min. spolu se zeleným pepřem, cibulí v celku, drobně pokrájenou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Potom do polévky přidáme kapustu a dalších 30 minut vaříme. Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampiony pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a dochutíme kořením. Zapíjíme vychlazeným pivem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Kapusta s vepřovým masem
500 g vepřové krkovičky, 10 kuliček zeleného pepře, 2 nasekané cibule, svazek polévkové zeleniny, 1-2 kostky masoxu, 2-3 lžičky kari, špetku šafránu, 500 g kapusty, 200 g žampionů, pepř, sůl
Krkovičku vaříme na mírném ohni 60 min. spolu se zeleným pepřem, cibulí v celku, drobně pokrájenou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Potom do polévky přidáme kapustu a dalších 30 minut vaříme. Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampiony pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a dochutíme kořením. Zapíjíme vychlazeným pivem.
Krkovičku vaříme na mírném ohni 60 min. spolu se zeleným pepřem, cibulí v celku, drobně pokrájenou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Potom do polévky přidáme kapustu a dalších 30 minut vaříme. Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampiony pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a dochutíme kořením. Zapíjíme vychlazeným pivem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat