15. července 2016

Tortilly s kuřecím masem a mozzarellou

4 lžíce majonézy, stroužek česneku, 8 listu salátu, 60 g sušených rajčat, 200 g mozzarelly, 400 g prsních kuřecích řízku, 4 tortilly, sul a mletý černý pepř, olivový olej, 16 černých olív
Majonézu rozmícháme s prolisovaným česnekem a zhruba na pul hodiny uložíme do chladničky. Listy salátu opláchneme studenou vodou a necháme na situ okapat. Sušené rajčata pokrájíme na menší kousky, mozzarellu na kostičky. Kuřecí řízky očistíme, opláchneme a nakrájíme na užší dlouhé plátky. Kousky masa osolíme, opepříme a na pánvi v rozehřátém oleji zvolna po obou stranách opečeme. Poté je odložíme na savý ubrousek, abychom je zbavili přebytočného tuku. Tortilly rozložíme na pracovní plochu a potřeme je připravenou česnekovou majonézou. Na každou placku rozložíme 2 listy salátu a několik plátku masa. Přidáme trochu mozzarelly, sušených rajčat a olív. Tortilly svineme a podávame.

Žádné komentáře:

Okomentovat