Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. července 2016
Jablka na závin
Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle jako na závin. Nestrouháme nikdy větší množství. Jablka po částech natlačíme do sklenic. Uzavřeme a pomalu zahříváme na 80° C. Při této teplotě sterilujeme 30 minut. Takto připravená jablka jsou v zimě výborná na závin, na koláče a jako kompot pro diabetiky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat