Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Španělská polévka
Kousek hovězího žebírka (v nouzi masox)- uvařit dobrý vývar. V druhém hrnci rozpustit kousek tuku a na něm zpěnit silnější kolečka cibule a pak ji zalít tím vývarem.Na pánvi rozehřát olej a na něm osmažit na kolečka nakrájený rohlík (jako topinku). Pak je z obou stran potřít česnekem a dát každému stolovníkovi na talíř asi 3 kusy a zalít hotovým vývarem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat