Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. července 2012
Kopřivová polévka
Mladé vrcholky kopřivy (žahavky) uvaříme ve vodě se zeleninovým bujónem. Propasírujeme nebo ručním mixérem rozmixujeme. Zahušťujeme dle zásob, buď lučinou nebo taveným sýrem, bramborovou kaší v prášku, solamylem či maizenou. Výborný je libeček jako koření a pak se dá hotová zdobit hlavičkami sedmikrásek (syrových).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat