Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. března 2010
Ryžový nákyp se salámem
300 g rýže,150 g míchané mražené zeleniny,100 g měkkého salámu,2 vejce,2 dcl mléka,100 g sýra Eidam,50 g másla,petrželka,sůl
Rýži uvaříme do měka v osolené vodě. V zapékací misce osmažíme kostičky salámu, přisypeme zeleninu, vmícháme rýži, mléko, vejce a strouhaný sýr, uhladíme povrch a zapečeme. Podáváme s hlávkovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat