Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, česnek a maso nakrájené na nudličky dozlatova. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata, podlijeme vodou, dochutíme sójovou omáčkou, osolíme, okořeníme a cca 40 minut dusíme. Na talíři posypeme jemně nasekanou bazalkou. Přílohy: těstoviny, rýže, brambory, bramborový nebo houskový knedlík,
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
11. března 2010
Dušená vepřová plec
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat