Mleté maso, utřený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl důkladně promícháme. Z hmoty vytvoříme placku, do které zabalíme párky a natvrdo uvařené vejce nakrájené na čtvrtky. Utvoříme šišku, kterou vložíme do sádlem vymazaného pekáče a podlijeme trochou vody. Během pečení přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme horkou vodou. Podáváme s bramborami a kysaným zelím.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Sekaná pečeně plněná uzeninou
700 g mletého hovězího a vepřového masa, 4 stroužky česneku, 3 vejce (z toho 1 vařené na tvrdo), 100 g párků, 100 g strouhanky, sůl, pepř, majoránka, sádlo na vymazání pekáče
Mleté maso, utřený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl důkladně promícháme. Z hmoty vytvoříme placku, do které zabalíme párky a natvrdo uvařené vejce nakrájené na čtvrtky. Utvoříme šišku, kterou vložíme do sádlem vymazaného pekáče a podlijeme trochou vody. Během pečení přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme horkou vodou. Podáváme s bramborami a kysaným zelím.
Mleté maso, utřený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl důkladně promícháme. Z hmoty vytvoříme placku, do které zabalíme párky a natvrdo uvařené vejce nakrájené na čtvrtky. Utvoříme šišku, kterou vložíme do sádlem vymazaného pekáče a podlijeme trochou vody. Během pečení přeléváme šťávou a dle potřeby podléváme horkou vodou. Podáváme s bramborami a kysaným zelím.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat