Očištěné fazolky uvaříme do měkka,scedíme je, necháme trochu vychladnout a pokrájíme je šikmo na drobné kousky široké asi půl cm. Máslo rozehřejeme přidáme nakrájené fazolky,trochu je osmahneme,osolíme a zalijeme rozšlehanými vejci,která za stálého míchání necháme ztuhnout.Posypeme nasekanou petrželkou.Podáváme s chlebem a zeleninovými saláty.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Fazolky s vejci
650 g mladých fazolek, 50 g másla, sůl, 5 vajec, petrželovou nať
Očištěné fazolky uvaříme do měkka,scedíme je, necháme trochu vychladnout a pokrájíme je šikmo na drobné kousky široké asi půl cm. Máslo rozehřejeme přidáme nakrájené fazolky,trochu je osmahneme,osolíme a zalijeme rozšlehanými vejci,která za stálého míchání necháme ztuhnout.Posypeme nasekanou petrželkou.Podáváme s chlebem a zeleninovými saláty.
Očištěné fazolky uvaříme do měkka,scedíme je, necháme trochu vychladnout a pokrájíme je šikmo na drobné kousky široké asi půl cm. Máslo rozehřejeme přidáme nakrájené fazolky,trochu je osmahneme,osolíme a zalijeme rozšlehanými vejci,která za stálého míchání necháme ztuhnout.Posypeme nasekanou petrželkou.Podáváme s chlebem a zeleninovými saláty.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat