Do hrnce dáme olej a rozehřejeme, přidáme česnek a za stálého míchání osmažíme. Přidáme strouhanku a opečeme do růžova. Zalijeme vodou, snížíme plamen. Ihned přidáme nakrájená a jadérek zbavená rajčata a veškeré koření. Zvolna vaříme asi 25 minut. Do vařící polévky tenkým proudem přilijeme šlehaná vejce. Necháme ještě 2 až 3 minuty na malém plameni vařit. Podáváme horké, posypané petrželkou a s tousty.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Španělská česnečka
1/4 hrnku olivového oleje, 7 prolisovaných stroužků česneku, 1/2 hrnku strouhanky, lžička mleté sladké papriky, 3 veliká masitá rajčata, chilli koření podle chuti, sůl, 2 rozšlehaná vajíčka, petrželka, asi 1 l vody
Do hrnce dáme olej a rozehřejeme, přidáme česnek a za stálého míchání osmažíme. Přidáme strouhanku a opečeme do růžova. Zalijeme vodou, snížíme plamen. Ihned přidáme nakrájená a jadérek zbavená rajčata a veškeré koření. Zvolna vaříme asi 25 minut. Do vařící polévky tenkým proudem přilijeme šlehaná vejce. Necháme ještě 2 až 3 minuty na malém plameni vařit. Podáváme horké, posypané petrželkou a s tousty.
Do hrnce dáme olej a rozehřejeme, přidáme česnek a za stálého míchání osmažíme. Přidáme strouhanku a opečeme do růžova. Zalijeme vodou, snížíme plamen. Ihned přidáme nakrájená a jadérek zbavená rajčata a veškeré koření. Zvolna vaříme asi 25 minut. Do vařící polévky tenkým proudem přilijeme šlehaná vejce. Necháme ještě 2 až 3 minuty na malém plameni vařit. Podáváme horké, posypané petrželkou a s tousty.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat