Do studené vody dáme vařit kostku vývaru a houby. Vaříme, až jsou houby měkké. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme, rozšleháme a vlijeme do polévky. Po kapkách přidáváme citronovou šťávu podle chuti. Houbovou agátu podáváme s opečenou houskou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Houbová agáta
2 hrsti sušených hub, 1,5 l vody, kostka kuřecího vývaru, 250 ml mléka, mouka a olej na jíška, citronová šťáva
Do studené vody dáme vařit kostku vývaru a houby. Vaříme, až jsou houby měkké. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme, rozšleháme a vlijeme do polévky. Po kapkách přidáváme citronovou šťávu podle chuti. Houbovou agátu podáváme s opečenou houskou.
Do studené vody dáme vařit kostku vývaru a houby. Vaříme, až jsou houby měkké. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme, rozšleháme a vlijeme do polévky. Po kapkách přidáváme citronovou šťávu podle chuti. Houbovou agátu podáváme s opečenou houskou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat