Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Potom zalijeme vejci rozšlehanými s citrónovou šťávou, solí, pepřem a kari kořením. Již nevaříme. Rozkrájené slepičí maso a sekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Slepičí polévka s vejcem po řecku
100 g slepičí maso, vývar ze slepice, 2 vejce, 40 g rýže, citron, pepř, kari koření, pažitka, sůl
Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Potom zalijeme vejci rozšlehanými s citrónovou šťávou, solí, pepřem a kari kořením. Již nevaříme. Rozkrájené slepičí maso a sekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.
Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Potom zalijeme vejci rozšlehanými s citrónovou šťávou, solí, pepřem a kari kořením. Již nevaříme. Rozkrájené slepičí maso a sekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat