V kastrolu lehce na oleji orestujeme mleté maso, zalijeme vodou, přidáme kostu bujonu, opepříme a povaříme. Dle potřeby přidáme sůl. Těsně před dokončením polévky přilijeme víno a již dále nevaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Vývarová anglická polevka
0,5 kg mletého hovězího masa, pepř, sůl, 1 kostka hovězího bujonu, olej 1 lžice, 5 dcl bílého vína
V kastrolu lehce na oleji orestujeme mleté maso, zalijeme vodou, přidáme kostu bujonu, opepříme a povaříme. Dle potřeby přidáme sůl. Těsně před dokončením polévky přilijeme víno a již dále nevaříme.
V kastrolu lehce na oleji orestujeme mleté maso, zalijeme vodou, přidáme kostu bujonu, opepříme a povaříme. Dle potřeby přidáme sůl. Těsně před dokončením polévky přilijeme víno a již dále nevaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat