Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme je vodou, osolíme a povaříme téměř do měkka. K poloměkkému masu přidáme jemně nakrájenou zeleninu, kolečka cibule a proužky pálivé, nejlépe maďarské, papriky. Okořeníme pepřem a pokrm dovaříme. Nakonec do polévky zavaříme jemné těstovinové nudle.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Maďarská zbojnická polévka
500 g hovězího předního masa,400 g kuřecího masa,220 g zeleniny (celer, kedluben, kapusta, petržel, mrkev ...),cibule,pálivé (maďarské) papriky,1,5 l vody,polévkové nudle,mletý černý pepř, sůl
Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme je vodou, osolíme a povaříme téměř do měkka. K poloměkkému masu přidáme jemně nakrájenou zeleninu, kolečka cibule a proužky pálivé, nejlépe maďarské, papriky. Okořeníme pepřem a pokrm dovaříme. Nakonec do polévky zavaříme jemné těstovinové nudle.
Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme je vodou, osolíme a povaříme téměř do měkka. K poloměkkému masu přidáme jemně nakrájenou zeleninu, kolečka cibule a proužky pálivé, nejlépe maďarské, papriky. Okořeníme pepřem a pokrm dovaříme. Nakonec do polévky zavaříme jemné těstovinové nudle.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat