Krůtí prso prokrojíme a náležitě naklepeme a prosolíme. Do mísy vložíme mleté maso, vejce, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Vložíme zeleninovou směs ( kukřičné zrna, karotku, brokolici apod.).Tuto směs naneseme na krůtí maso, zarolujeme a převážeme tenkým motouzem. Vložíme do pekáčku, přidáme olej, máslo a zvolna upečeme dozlatova. Poté odstraníme motouz a nakrájíme na plátky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat