6. května 2010

Palačinky enchilados

palačinky : mléko, mouka,vejce, cukr, vanilka, sůl,
náplň : maso vepřové nebo kuřecí, pórek, olej,chilli, sůl, pepř
posyp: sýr, kečup
Nejprve uděláme palačinky naslano, pouze trošku osladíme.  Pak připravíme náplň: maso nakrájíme na nudličky a zprudka osmahneme na trošce oleji, přidame koření, sůl, pepř a dusíme pod pokličkou. Když je maso skoro měkké, přidáme na kolečka nakrájený pórek a ještě na chvíli přikryjeme. Zatím nám vychladly palačinky, které teď naplníme masovou směsí a naskládáme do vymazaného pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a polijeme kečupem dle své chutě. Dáme zapéct do trouby na cca 20 minut při teplotě 180 st/C. Podáváme teplé.

Žádné komentáře:

Okomentovat