Maso vykostěte a nakrájejte na řízky. Naklepejte je, prosolte, opepřete a potřete prolisovaným česnekem. Připravené řízky rozložte na plech. Cibuli očistěte, pokrájejte na kolečka. Na každý řízek dejte cibuli, na ni salám a navrch tenký plátek slaniny. Rízky posypte vrstvou strouhaného sýra, strouhankou a do středu každého položte kousek másla. Podlijte je trochou vody a dejte péct
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat