Zeleninu vyjmeme z mraznicky. Oloupanou cibuli nakrajime na kolecka a v horkem oleji ji spenime, pridame papriky, prekrajane rajcata, sul, koreni a dusime. Vejce rozslehame se soli a moukou. Uzeninu nakrajime na kolecka. Vydusenou zeleninu rozdelime na dve panve, poklademe ji uzeninou a zalijeme vejci a zvolna upeceme. Omelety prekrojime, rozdelime je na 4 talire, posypeme petrzelkou a podavame s varenymi brambormi nebo chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Omeleta se zmrazenou zeleninou
3-4 na nudlicky nakrajane zelene a cervene papriky, 4-6 rajcat, 1 velka cibule, 2 lzice oleje, sul, spetka tymianu, 2 bobkove listy, 6 vajec, 2 lzice polohrube mouky, sul, 4 nozicky parku nebo klobasy, petrzelka
Zeleninu vyjmeme z mraznicky. Oloupanou cibuli nakrajime na kolecka a v horkem oleji ji spenime, pridame papriky, prekrajane rajcata, sul, koreni a dusime. Vejce rozslehame se soli a moukou. Uzeninu nakrajime na kolecka. Vydusenou zeleninu rozdelime na dve panve, poklademe ji uzeninou a zalijeme vejci a zvolna upeceme. Omelety prekrojime, rozdelime je na 4 talire, posypeme petrzelkou a podavame s varenymi brambormi nebo chlebem.
Zeleninu vyjmeme z mraznicky. Oloupanou cibuli nakrajime na kolecka a v horkem oleji ji spenime, pridame papriky, prekrajane rajcata, sul, koreni a dusime. Vejce rozslehame se soli a moukou. Uzeninu nakrajime na kolecka. Vydusenou zeleninu rozdelime na dve panve, poklademe ji uzeninou a zalijeme vejci a zvolna upeceme. Omelety prekrojime, rozdelime je na 4 talire, posypeme petrzelkou a podavame s varenymi brambormi nebo chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat