Žemle rozmočíme v mléce, vymačkáme a utřeme s kořením, natěmi, solí, rozehřátým máslem, žloutky a rozsekanými játry. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Kuře naplníme nádivkou a zašijeme. Pečeme za občasného podlévání dozlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Nadívané jarní kuře
kuře, kuřecí játra, 2 vejce, 3 žemle, lžíce másla, mléko, sůl, muškátový květ, lžička sekané petrželky, lžíce spařených rozsekaných kopřivových listů, olej
Žemle rozmočíme v mléce, vymačkáme a utřeme s kořením, natěmi, solí, rozehřátým máslem, žloutky a rozsekanými játry. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Kuře naplníme nádivkou a zašijeme. Pečeme za občasného podlévání dozlatova.
Žemle rozmočíme v mléce, vymačkáme a utřeme s kořením, natěmi, solí, rozehřátým máslem, žloutky a rozsekanými játry. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Kuře naplníme nádivkou a zašijeme. Pečeme za občasného podlévání dozlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat