Salám, vejce, cibuli a moravanku pokrájíme na kostky, dáme do větší mísy, přidáme pepř, majolku a promícháme.V 1 dl vody uvaříme masox, v 1,5 dl (z moravanky) uvaříme namočenou želatinu (4 dkg). Vše smícháme. Nalijeme do alobalem vyloženého srnčího hřbetu a dáme do chladničky ztuhnout do druhého dne. Podáváme s vekou namazanou máslem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Nadvládní tlačenka
25 dkg měkkého salámu, 4 vejce natvrdo, 200 g majonézy nebo tatarky, 3 střední sladkokyselé okurky, 2 špetky pepře, moravanka (bez cibule), kostka masoxu, 2 polévkové lžíce želatiny, cibule, pórek nebo pažitka,2 dl vody.
Salám, vejce, cibuli a moravanku pokrájíme na kostky, dáme do větší mísy, přidáme pepř, majolku a promícháme.V 1 dl vody uvaříme masox, v 1,5 dl (z moravanky) uvaříme namočenou želatinu (4 dkg). Vše smícháme. Nalijeme do alobalem vyloženého srnčího hřbetu a dáme do chladničky ztuhnout do druhého dne. Podáváme s vekou namazanou máslem.
Salám, vejce, cibuli a moravanku pokrájíme na kostky, dáme do větší mísy, přidáme pepř, majolku a promícháme.V 1 dl vody uvaříme masox, v 1,5 dl (z moravanky) uvaříme namočenou želatinu (4 dkg). Vše smícháme. Nalijeme do alobalem vyloženého srnčího hřbetu a dáme do chladničky ztuhnout do druhého dne. Podáváme s vekou namazanou máslem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat