Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Úžasné řízečky
4 lžíce pálivé papriky, lžička kari koření, 4 stroužky utřeného česneku, lžička mletého kmínu, 2 lžičky majoránky, 4 vejce, 1,5 lžičky Solamylu, sůl
Do připravené marinády naložíme 1 kg vepřových plátků a necháme nejméně 24 hodin uležet. Smažíme v rozpáleném tuku, podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat