Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Jahodový pohár
250 g jahod (čerstvých i kompotovaných), 250 g tvarohu, 2,5 dl mléka, 1-2 lžíce cukru, 0,5 balíčku vanilkového pudinku, žloutek
V oslazeném mléce uvaříme vanilkový pudink. Do horkého zamícháme žloutek. Vychladlý pudink vyšleháme s tvarohem a jahodami dohladka. Rozdělíme do pohárů a necháme vychladit. Podáváme s piškoty, ozdobené šlehačkou a jahodami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat