Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Houbové roládky
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, houby (žampiony), drobně nakrájenou papriku, pórek (včetně zelené části), ochutíme polévkovým kořením, mletým kmínem a dusíme doměkka. Přidáme vejce a mícháme vepřových jater, 3 velké cibule, paličku česneku, přidáme drcené sušené houby, zázvor, mleté nové koření, sůl a důkladně promícháme. Plníme do skleniček nebo salámového alobalu a vaříme 1 hodinu. Po vychladnutí mažeme na chleba.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat