Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. července 2012
Minútka Gyros
Plátky kuřecího masa naklepeme, ochutíme kořením Gyros, potřeme hořčicí s křenem a obalíme v polohrubé mouce. Smažíme v rozpáleném tuku. Po opečení dáme na jednu stranu plátek anglické slaniny, na druhou stranu plátek sýra Eidam. Vložíme zpět do pánve slaninou dolů a krátce (do rozpuštění sýra) osmahneme. Podáváme s brambory (nejlepší jsou „americké“) a zeleninovou přílohou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat