Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. června 2012
Sváteční česnečka
Jednu palici česneku oloupat, stroužky nakrájet na plátky, na tuku osmažit dozlatova a křupává a odložit stranou. V hrnci opražit 2 lžíce dětské krupičky, do ní zasmažit 1 vejce. Zalít 1 litrem horkého vývaru ze zeleniny a 1 masoxu. Teprve před podáváním vsypat česnek a sekanou pažitku.Polévka je výborná a nenadýmá, i když je v ní tolik česneku. Navíc snižuje krevní tlak.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat