Hovädzí jazyk, cibuľu a očistené papriky pokrájame na tenké rezance, sójové klíčky necháme dobre odkvapkať. Pór umyjeme a pokrájame na tenké kolieska. Prísady vložíme do misy a opatrne premiešame. V panvici zohrejeme maslo a opražíme na ňom nadrobno pokrájanú slaninu. Ochutíme kečupom, červeným vínom, niekoľkými kvapkami tabasca, soľou, korením, cukrom, mletou paprikou, karí korením a všetko nalejeme na šalát. Necháme 1 hodinu odstáť. Pred podávaním primiešame do šalátu na plátky pokrájané šampiňóny. Na taniere upravíme šalátové listy a na ne rozdelíme šalátovú zmes.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Pikantní pekingský salát
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat