Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. července 2012
Pikantní omáčka z Nivy
Na osmaženou cibulku rozdrobíme Nivu a necháme ji rozpustit. Pak zalijeme mlékem nebo smetanou a povaříme.Přidáme nadrobno nakrájenou uzeninu, opepříme a dochutíme hořčicí. Před dokonèením přidáme jemnì nakrájený pórek.Omáčka se hodí nejen k těstovinám, ale výborně doplní i kuřecí steak.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat