Rybu vykucháme, opereme a nakrájíme na jeden cm podkovy,osolíme a na pánev s olejem vložíme maso,které důkladně s olejem smícháme. Naskládáme podkovy do sebe a posypeme kmínem-nešetříme. Pánev přiklopíme a pozvolna dusíme, často prudkým pohybem pánve do strany otočíme a tím zabráníme přilepení. Maso pustí vodu, kterou necháme odpařit a počkáme až maso na dně pánve dostane zlatovou kůrčičku. Mezi tím si nakrájíme dvě střední cibule na kolečka (dva střední pórky). Maso na pánvi opatrně otočíme a posypeme v ruce rozmačkanou cibulí s pórkem, zaprášíme sušenou petrželí, grilovacím kořením a špetkou majoránky, přiklopíme a necháme podusit. Až zelenina změkne, promícháme ji vidličkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat