Mleté maso smícháme s 1 vejcem a 100 g mouky (podle potřeby) a připravíme hmotu hustou asi jako na mleté řízky. Ochutíme podle libosti solí, pepřem a kari (možno i jiné koření. Vypracujeme 4 placičky o průměru zhruba 10 cm , na každou položíme plátek sýra, plátek šunky a 1/4 hermelínu. Placičky přehneme a vytvoříme kapsu, okraje dobře přitlačíme, aby náplň při smažení nevytekla. Obalujeme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji do zlatova. Podáváme se zeleninovým salátem, hranolky nebo opečeným bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat