Na oleji zpěnit cibuli, přilít vodu a malém množství svařit zeleninu, koření, ocet a víno. Do vychladlého mořidla naložit maso. Nechat v chladu nejméně 24 hodin. Potom upéct i s nálevem na másle. Vyjmout maso a do výpeku přidat šípkovou ( rybízovou ) marmeládu a rozředit červeným vínem - povařit. Příloha - opečené brambory, zeleninová obloha.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat