Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
10. září 2012
Kuřecí řízky s jablky a česnekem
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, okořeníme podle chuti. Dáme do vymazaného pekáče, na maso nakrájíme na čtvrtky 4 oloupaná jablka a česnek na plátky. česneku podle chuti, nejmíň 5 stroužků. Pečeme v troubě, až je maso měkké vyndáme ho, jabka s česnekem rozmačkáme vidličkou. Vytvoří se z toho omáčka. Podáváme s brambory.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat